Over Keppel Bouw

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij zeer uiteenlopende projecten door het gehele land én buitenland, startte Wouter Keppel in 2004 met het gelijknamige timmer- en onderhoudsbedrijf. Vanuit diverse locaties in Hippolytushoef realiseerden wij diverse opdrachten. Inmiddels beschikt ons bedrijf over een eigen werkplaats van meer dan 400 vierkante meter en opereert het onder naam Keppel Bouw.

Specialisme
Bouwbedrijf Keppel Bouw werkt al jaren nauw samen met diverse mensen met een eigen specialisme in hun disipline. Door deze samenwerking bieden wij een integraal totaalpakket met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding.

VCA gecertificeerd
Keppel Bouw is VCA gecertificeerd voor het ontwikkelen, aannemen en uitvoeren van woningen in zowel de particuliere als projectmatige woningbouw. Wij werken volgens een goedgekeurd veiligheids-, kwaliteits - en gezondheidsplan. In de bouwwereld staan de ontwikkelingen niet stil. Wij werken daarom met goed geschoolde mensen. Ook daarom begeleiden wij ons personeel actief in opleidingen en cursussen.

Maatschappelijk
Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk voor het opleiden van aankomende vakmensen. Daarom is ons bedrijf officieel erkend als leerbedrijf. Wij begeleiden onze leerlingen met alle zorgvuldigheid om ze op te leiden tot echte vakmensen die hun vak verstaan!